• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Posjet prvašića vrtiću

U srijedu 31. svibnja 2023.god., prvašići naše škole pozvani su na uzvratni posjet u Dječji vrtić Neum.

Opširnije...

OPROŠTAJ OD DEVETOG RAZREDA

U petak 2.lipnja učenici devetih razreda Osnovne škole Kardinala Stepinca Neum su se oprostili od svojih učitelja i škole u kojoj su devet godina učili, družili se, zajedno rasli i koračali kroz školsku priču prepunu avantura i lijepih trenutaka. Bilo je to jutro ispunjeno veselim osmijesima, pjesmom, mladenačkim optimizmom,radošću i pokojom suzom.

Našim devetašima želimo puno sreće pri upisu u srednju školu te uspješan nastavak srednjoškolskog obrazovanja. 

20230602 111052 11zon

Opširnije...

JEDNODNEVNI IZLET UČENIKA 4. RAZREDA

Dana 23.svibnja 2023.god. učenici 4. razreda u pratnji učiteljica Marije Koncul, Marijane Šimić i Nikoline Obad, išli su na jednodnevni izlet. Prvo odredište bilo je Park prirode Hutovo blato, jedinstvena močvara i jedno od najvećih zimovališta ptica na području Europe. Učenici su razgledavali biljni i životinjski svijet kroz vožnju brodicama i šetnju poučnom stazom.

Nastavili smo putovanje do Međugorja gdje smo posjetili crkvu svetog Jakova. U Međugorju je organiziran i ručak za učenike. Nakon ručka i slobodnog vremena nastavili smo putovanje do najljepših vodopada u Hercegovini. Do vodopada Kravice učenici su uživali u vožnji vlakićem.

Opširnije...

SVEČANO PROSLAVLJEN DAN ŠKOLE

Kako je ove godine Dan škole , 20 svibnja padao u subotu,  svečano smo ga proslavili u ponedjeljak, 22. svibnja2023.godine.

Samoj proslavi prethodio je bogat športski program koji se odvijao tijekom cijelog tjedna, a organizirala ga je prof. tjelesne i zdravstvene kulture Marijana Šimunović. U raznovrsnim športskim igrama sudjelovali su brojni učenici naše škole, od 4. do 9. razreda.

Opširnije...

IZABRANA UČENICA GENERACIJE

Učiteljsko vijeće OŠ Kardinala Stepinca, na svojoj je sjednici održanoj 17. svibnja2023.god.
jednoglasno je izabralo učenicu IX. b razreda BLANKU MATUŠKO za UČENICU GENERACIJE za školsku
2022./2023. godinu.
Čestitke Blanki i puno uspjeha u daljnjem školovanju!

 

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg