• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

ODOBRENA SREDSTVA PROJEKTA MISLI O PRIRODI

image001 24.11.2023.g.održana je sjednica Eko odbora škole na kojoj je predstavljen AEP škole za oblast voda i energija, čija je implementacija planirana do travnja 2024.g.

Opširnije...

USPJEŠNO POLOŽENI STRUČNI ISPITI

20.studenog 2023. godine stručni ispit uspješno su položili vježbenici: MAJA RAGUŽ, magistra edukacije povijesti i pedagogije i MARKO MASLAĆ, magistar povijesti i geografije.

Opširnije...

OBILJEŽEN DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA

I ove smo godine, na poseban način obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Tijekom protekloga tjedna učenici su sa svojim učiteljicama pripremili prigodne plakate i uredili pano na ulazu u školsku zgradu.

Opširnije...

UČEĆI O PROŠLOSTI PRIPREMAMO SE ZA BUDUĆNOST

gradacVrijedni učenici V.razreda Područne škole Gradac, zajedno sa svojom učiteljicom, odradili su zanimljiv razredni projekt u kojemu su trebali prikupiti slikovne i pisane materijale vezane za mjesto i zavičaj u kojemu žive.

Opširnije...

ODRŽANI PREVENTIVNI PREGLEDI NA SKOLIOZU

images 2images

14. studenog 2023.godine, Darko Bilić, magistar fizioterapije, doktorand i viši asistent na Fakultetu zdravstvenih studija SUM-a te osnivač Rehabilitacijskog centra Život, zajedno sa svojim timom, proveo je preventivne preglede fizioterapeutske procjene i ranog otkrivanja skolioze kod učenika VII., VIII. i IX. razreda naše škole s ciljem prikupljanja podataka za znanstveni rad po radnim nazivom „Prevencija pojavnost skolioze kod djece osnovnih i srednjih škola na području HNŽ/K“.

Opširnije...

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg