• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Naši kreativci na neumskom adventu

U sklopu manifestacije Advent u Neumu koja se ove godine održala po prvi put, naša je škola , zajedno s dječjim vrtićem  i  Srednjom školom Neum imala prodajno izložbeni prostor u  kojemu su se prodavali božićni ukrasi ručne izrade nastali na radionicama tijekom ovogodišnjega adventa.

 

Svaki proizvod koji se nalazio na našem štandu  nastao je vrijednim rukama naših malih kreativaca , njihovih učiteljica i teta. Ponuđeni predmeti  bili su  unikati  bez unaprijed određene cijene , a za njegovu su kupovinu brojni naši sugrađani ostavljali svoj dobrovoljni doprinos koji će biti darovan u humanitarne svrhe.

Učenici i učitelji bili su uključeni u uređivanje prodajnoga prostora kao i samu prodaju tijekom tri dana trajanja ove manifestacije.

Svima veliko hvala na uloženome trudu !

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg