• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Obavijest

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Krizni tim naše škole, u suradnji s Kriznim stožerom općine Neum, na danas održanoj sjednici donio je odluku prema kojoj će se nastava u središnjoj školi, kao i  u PO Gradac i  Hutovo od ponedjeljka 24.siječnja do petka 28.siječnja 2022. g. održavati na daljinu.

Od samoga početka nastave u II. polugodištu šk. 2021./2022.godine epidemiološka se situacija polako, ali svakim danom sve više  pogoršavala te smo krajem  protekloga tjedna imali jako veliki broj učenika koji nisu bili na nastavi.

Danas su razrednici, preko svojih grupa s učenicima i roditeljima, provjerili stanje te smo ustanovili  da, s obzirom na broj oboljelih učenika (bilo da je u pitanju gripa ili covid 19),  normalno odvijanje nastave  za sada nije moguće.

Učitelji , pomoćno osoblje i  uprava škole zaista su učinili sve kako do prelaska na on - line nastavu ne bi došlo, jer smo na žalost, svi dobro iskusili mane i posljedice takve nastave. Međutim, stanje je takvo da nemamo izbora.

S obzirom da je ranije korištena platforma Školarac u cijeloj  Županiji  trenutačno izvan uporabe, moramo se snalaziti onim što imamo na raspolaganju. Učiteljice razredne nastave materijale za rad dostavljat će vam preko razrednih grupa , a učitelji predmetne nastave kombinirat će  web stranicu škole i ostale dostupne alate,  prema dogovoru s učenicima.

Nadamo se da će se epidemiološka situacija u cijeloj općini  uskoro početi popravljati i da ćemo se što prije vratiti normalnom odvijanju nastave.

Djeci i učiteljima mjesto je u školi i živu riječ učitelja nikakva tehnologija ne može ni približno zamijeniti.

Molim vas za razumijevanje , ali i  za pojačani oprez. Čuvajte sebe i druge i  ostanite zdravo!

Srdačan pozdrav, 

                                                               Zorica Sentić,

                                                               ravnateljica OŠ Kardinala Stepinca

U Neumu, 23.siječnja 2022.g.

Copyright © 2022. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg