• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Obavijest

 

vijesti 48391 v

 

Poštovani roditelji, dragi učenici!

Krizni tim škole , u suradnji s Kriznim stožerom općine Neum,   na sjednici održanoj u petak, 28.siječnja 2022.g., donio je odluku prema kojoj će se od ponedjeljka , 31.siječnja 2021. g. nastava u centralnoj školi u Neumu kao i u PO Gradac i Hutovo ODVIJATI REDOVITO.

Ovakvoj odluci prethodilo je prikupljanje podataka u svim razrednim odjelima o broju učenika koji trenutačno boluju od sezonske gripe ili Covida. Podatci su ukazivali na osjetno poboljšanje epidemiološke situacije i smanjenje broja učenika koji ne bi nazočili redovitoj nastavi.

Učenici koji zbog trenutačnog zdravstvenog stanja nisu u mogućnosti pohađati školu , nastavu će i dalje pratiti putem web stranice ili dostupnih aplikacija.

Kako se epidemiološka situacija u Neumu još uvijek nije stabilizirala, molimo roditelje i sve sudionike nastavnoga procesa na pojačani oprez, pridržavanje mjera, čuvanje svoga zdravlja kao i zdravlja ljudi oko sebe.

Srdačan pozdrav,

ravnateljica škole

Zorica Sentić     

Copyright © 2022. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg