• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

IZLET ZA DAN UČITELJA

Dana 5 listopada 2022.godine djelatnici OŠ Kardinala Stepinca iz Neuma, jednim lijepim i ugodnim putovanjem obilježili su Dan učitelja.

U ranim jutarnjim satima zaputili su se prema jezeru Kuti (Badžula) u namjeri obilaska prirodnih ljepota neretvanske doline. Ljubazni domaćini dočekali su nas i zaželjeli ugodan boravak na njihovom lijepo uređenom imanju. Potom smo se vozili drvenim lađama i uživali u prekrasnom krajobrazu.

Upoznali smo svim čulima , a okus svježih  mandarina osvježio je naša nepca. Vožnja je trajala sat vremena, a poslije smo se vratili u Agro etno park " Žabac" gdje smo se dobro pogostili. Posebno smo se zabavili  u boćarskoj igri te pokazali skrivena umijeća. 

U kasnim satima vratili smo se u Neum i nitko nije mogao skriti svoje oduševljenje.

IMG 4070bd337675c71ea9370e9e228ffcf8 V

Copyright © 2022. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg