• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

ŠKOLSKA PATROLA

Već tradicionalno, Auto-moto savez Čapljina u suradnji s Osnovnom školom Kardinala Stepinca Neum i PS Neum organizira Dječju policijsku patrolu- sigurnost učenika u prometu kako bi se skrenula pozornost svih sudionika prometa na sigurnost djece u prometu.

Dana 6. listopada djeca petih i šestih razreda naše škole su se, policijskoj pratnji te pod budnim okom svojih učiteljica i nastavnika, prošetala do Magistralnog puta gdje su ih dočekali prometni policajci iz PS Neum te djelatnik AMS-a iz Čapljine. 

 

Djeca su apelirala na vozače da povećaju pažnju i smanje brzinu prilikom vožnje te poštuju pravila propisane brzine i pravila pješačkih prijelaza. Ovom akcijom posebno se želi staviti naglasak i na roditelje jer su upravo oni ti čija ponašanja djeca usvajaju.

Svi učenici su dobili prsluke te se okušali u ulozi prometnih policajaca. Mališani su uz nadzor i pomoć policajaca zaustavljali vozila, obavljali kontrolu i dijelili letke o sigurnosti u prometu.

 image 50452225 optimized
image 50458881 optimized
sl optimized
sli optimized
 
Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg