• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

OBILJEŽEN SVJETSKI DAN ORALNOG ZDRAVLJA

20.ožujka 2023. god. u OŠ Kardinala Stepinca obilježen je Svjetski dan oralnog zdravlja. Održano je veoma korisno druženje prvašića s doktoricama stomatologije Jasenkom Sremac i Marijom Rako.

Doktorice su najmlađe učenike poučavale pravilnoj njezi i održavanju zubića, ishrani važnoj za zdravlje zuba te važnosti redovitih posjeta stomatologu.

 

Na modelu usne šupljine i zubala demonstrirale su pravilan način pranja zubiju, izvršile nekoliko kontrolnih pregleda, pokazale instrumente kojima se stomatolozi svakodnevno služe, a svi prvašići dobili su lijepe poklone za zdrave i jake zube, što je izmamilo osmijeh na njihova lica.

Susret je prošao u ugodnoj atmosferi. Prvašići su slobodno postavljali pitanja doktoricama o svemu što ih zanima, a na kraju im zahvalili veselom pjesmicom.

Vrijednost ovakvih susreta je višestruka, kako u samoj edukaciji tako i u suzbijanju straha od zubara.

IMG 20230321 WA0006

IMG 20230321 WA0005

IMG 20230321 WA0001

IMG 20230321 WA0000

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg