• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

PORUKA ZA KRAJ…

Dragi učenici,

Evo nas na kraju još jedne nastavne godine tijekom koje je sigurno bilo puno  lijepih, ali i manje lijepih trenutaka, smijeha, ali i suza. Sve je to život!

Nadam se da ste zaista dali sve od sebe i učinili sve kako bi vaš uspjeh bio najbolji mogući.

Neka vas postignuti uspjeh motivira da u narednoj školskoj godini budete još bolji i uspješniji u stjecanju novih znanja, vještina i spoznaja. Čestitku upućujemo i roditeljima, jer oni su ti koji postavljaju temelje i ulažu izniman trud kako bi  vas izveli  na pravi put.

Čestitke i  vašim učiteljima , stručnim suradnicima i  ostalom osoblju škole!

Svi su oni u vaš uspjeh utkali dio sebe kako biste odrastali u odgovorne i kvalitetne mlade ljude koji će biti budućnost i ponos, kako  svojim obiteljima, tako  i  našem  Neumu.

Iskoristite ljeto koje je pred nama za dobar i kvalitetan odmor. Uživajte u suncu i moru, bavite se sportom, budite aktivni i kreativni, pročitajte koju dobru knjigu! Pripremite se za nove izazove koji vas čekaju u narednoj školskoj godini.

Vidimo se u rujnu, spremni za nove pobjede i nove avanture! Na školskim klupama dočekat će vas udžbenici i radni materijali koje će vam osigurati Općina Neum.

Sretni vam praznici!

Ravnateljica, 

Zorica Sentić

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg