• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

PORUKA UČENICIMA NA POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

374182632 693614649478515 4871369073351179715 n

Dragi učenici!
Danas, 4. rujna 2023. godine, započinjemo još jednu novu školsku godinu. Neka bude ispunjena zdravljem, uspjesima, strpljenjem, marljivim radom, trudom i hrabrošću u rješavanju svih postavljenih zadaća.
Poteškoća će sigurno biti, ponekad i suza, ali uvijek trebate krenuti hrabro naprijed i sve što radite raditi najbolje što možete. Redoviti rad i trud moraju uroditi uspjehom.
Slušajte i poštujte vaše učiteljice i  učitelje, važne pratitelje na putu odrastanja.
Poštujte se međusobno, pomažući jedni drugima, njegujući prijateljske odnose i uvažavajući razlike.
Raduje me što vas ove školske godine dočekujemo predivno uređenim školskim dvorištem koje ćemo trebati zajedno čuvati da ovakvim i ostane.
Koristimo ga za druženja prije nastave, na velikom odmoru, ali ne i za nogomet i ostale športove. Za to je namijenjeno školsko igralište.
Napominjem da smo od prošle školske godine škola bez mobitela. Poštujte  Kućni red , družite se međusobno, mobiteli su u školi nepotrebni.
Svima, a osobito prvašićima, želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu, ispunjenu lijepim trenutcima i uspomenama, novim znanjima i kreativnošću, kako vas  učenika , tako i vaših učitelja.
SRETNO!
                                       Ravnateljica:
                                        Zorica Sentić

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg