• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

SRETAN VAM PRVI DAN ŠKOLE!!!

Jedan od najvažnijih i najuzbudljivijih dana u životu jednog djeteta je zasigurno dan kada prvi put kreće u školu. Taj dan obilježen je i uzbuđenjem roditelja jer njihov budući osnovnoškolac polazi u prvi razred. Kako bismo prvašićima i njihovim roditeljima približili školu kao ugodno mjesto u kojem će jednako moći kvalitetno učiti, družiti se i kreativno izražavati, učenici naše škole, zajedno sa svojim učiteljicama, priredili su im svečani doček. Na samom početku, ravnateljica naše škole, Zorica Sentić, pozdravila je nazočnu djecu i njihove roditelje, zahvalila načelniku, Draganu Jurkoviću na podršci prilikom rekonstrukcije školskog dvorišta, koji se također obratio nazočnima i poželio puno sreće i uspjeha u novoj školskoj godini.
Nadamo se kako će našim budućim učenicima prvi dan škole ostati u trajnom i lijepom sjećanju kao jedan od onih trenutaka u životu kada su otvorili vrata novim izazovima, spoznajama i novimprijateljstvima.

 

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg