• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

OBILJEŽENI DANI KRUHA

U petak, 13. listopada, u našoj su školi obilježeni Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.

Tom je prigodom ispred škole održana svečana priredba i izložba peciva i plodova. Svi učenici naše škole su izložili ukusne i maštovite pekarske proizvode, jesenske plodove i šarene teglice zimnice. Nakon svečane i vesele priredbe don Mladen Šutalo posvetio je kruh i zajedno sa svima izmolio zahvalnu molitvu za plodove zemlje. Nakon blagoslova uslijedilo je ugodno druženje uz slasne zalogaje. Izložba je bila prodajnog karaktera i vrlo uspješna, a prikupljena sredstva utrošit će se na kupnju novih sadnica maslina za školski maslinik. Dijelom peciva i plodova počastili smo i razveselili štićenike staračkog doma.
Zahvaljujemo svima koji su doprinijeli da ova svečanost bude ovako lijepa i uspješna, a posebno roditeljima koji su se odazvali u velikom broju i podržali nas te tako uveličali ovaj svečani i radosni događaj.
Kako je to sve izgledalo, te što su nam pripremili naši učenici uz pomoć učitelja i roditelja pogledajte u fotogaleriji.

 

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg