• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

UČEĆI O PROŠLOSTI PRIPREMAMO SE ZA BUDUĆNOST

gradacVrijedni učenici V.razreda Područne škole Gradac, zajedno sa svojom učiteljicom, odradili su zanimljiv razredni projekt u kojemu su trebali prikupiti slikovne i pisane materijale vezane za mjesto i zavičaj u kojemu žive.

Sve što su uspjeli saznati o prošlosti i sadašnjosti svoga zavičaja riječima i slikom prezentirali su svojim prijateljima u razredu, učiteljici i ravnateljici.

Osobito su bile zanimljive informacije i priče koje su učenici čuli od svojih najstarijih ukućana koji uvijek sa sjetom pričaju o vremenima u kojima se teško živjelo i naporno radilo, ali su kuće bile pune i čeljadi i radosti koje danas svima nedostaje.

Pohvale vrijednim učenicima Lani, Boži i Tomislavu i njihovoj kreativnoj učiteljici Marini koja zna da se najbolje uči onda kada su učenici sami stavljeni u poziciju da prikupe informacije i aktivno sudjeluju u učenju i donošenju zaključaka.

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg