foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
U ponedjeljak, 20. svibnja svečano smo obilježili Dan škole.
Samoj proslavi prethodio je bogat športski program koji se odvijao tijekom cijelog tjedna, a finale je održano na sam Dan škole, u organizaciji prof. tjelesne i zdravstvene kulture Marijane Šimunović. U raznovrsnim športskim igrama sudjelovali su učenici naše škole od IV. – IX. razreda, kao i ekipa djelatnika škole. Nakon provedenih natjecanja pobjedničkim ekipama dodijeljene su medalje i pehari.
U 10 sati počela je svečana priredba u koju su nas uvele naše mažoretkinje svojim efektnim nastupom u mornarskim uniformama. Naši talentirani učenici pokazali su svoje glazbene, govorne i scenske sposobnosti.
Posebno smo istaknuli da se u ovoj školskoj zgradi počelo s radom prije 40 godina, a rezultati i uspjesi naših učenika su već odavno na zavidnoj razini.
Nazočnima se prigodnim riječima obratila ravnateljica škole Zorica Sentić i pročitala čestitku načelnika općine Dragana Jurkovića, a potom je uručila diplomu i pohvalnicu učeniku generacije Antoniu Batinoviću.
Pohvalnice je uručila i svim drugim učenicima koji su sve razrede završili s odličnim uspjehom.
To su sljedeći učenici:
IX. a
1. Kristina (Milenko) Krešić
2. Dorotea (Mato) Glavinić
3. Lea (Nikica) Maslać
4. Barbara (Mato) Matuško
5. Lucija (Božimir) Vuletić
IX.b
1. Mario (Nikola) Glavinić
2. Marko (Slađan) Knežević
3. Ivana (Željko) Matić
4. Marija (Mato) Matuško
5. Ana (Pero) Pavlović
6. Josip (Mirko) Pavlović
Na osobit način ravnateljica je pozdravila učenike devetih razreda poželjevši im puno uspjeha u daljnjem školovanju i životu. Naglasila je važnost odgoja i obrazovanja u životu svakog čovjeka. Tijekom priredbe uručene su i prigodne nagrade svim pobjednicima školskih natjecanja.
Program je bio iznimno bogat i zanimljiv na veliku radost i oduševljenje svih nazočnih.
Tako su naši učenici ponovno pokazali svoju iznimni duh, darovitost i znanje u raznim izvedbenim točkama.
Naši voditelji su kazali da je netko davno rekao: „ Sve što je lijepo, kratko trajeǃ“ te je tako i ovo naše lijepo druženje brzo završilo.