• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Sretan Uskrs

Sretan i blagoslovljen Uskrs Vama i vašim obiteljima žele djelatnici Osnovne škole Kardinala Stepinca Neum

 

uskrs2021

Obavijest o upisu u I. razred osnovne škole

Obavijest

 

ZBOG POŠTIVANJA EPIDEMIOLOŠKIH MJERA MOLIMO RODITELJE KOJI

ĆE SVOJE DJETE DOVESTI NA UPIS DA SE PRIDRŽAVAJU SLJEDEĆEG

RASPOREDA DOLASKA U ŠKOLU

OD 8-9 SATI     – PREZIMENA A-DŽ

OD 9-10 SATI   – PREZIMENA Đ-K

OD 10-11 SATI – PREZIMENA L-R

OD 11 SATI       – PREZIMENA S-Ž

HVALA!

Ide Božić

Okićeno božićno drvce u našoj školi i radost na licima naših učenika učinili su da zaboravimo na sve brige te dopustimo malome Isusu da se i ove godine rodi u našim srcima.

Vama, dragi naši učenici, vašim roditeljima, obiteljima, ljudima dobre volje, neka je blagoslovljen Božić i ugodni zimski praznici!

Opširnije...

Masline u školskom vrtu

Maslina je jedna od najstarijih kultura cijenjena još u doba drevnog Mediterana. Smatra se da je maslina jedna od najstarijih namirnica, poznata već između 5 i 7 000 godina, porijeklom s Krete. Maslina je zauzimala važno mjesto u životu raznih civilizacija.

Opširnije...

Online upitnik za roditelje i učenike

Poštovani roditelji i učenici, ovaj upitnik kojeg trebate ispuniti, odnosi se  na istraživanje stanja i stavova prema nasilju u osnovnim i srednjim školama u HNŽ-u uključujući svijest i prisustvo online nasilja, radikalizacije i ekstremnog nasilja, te stavova prema razvojnom planiranju. 

Ispunjavanje upitnika je u potpunosti anonimno. Izvješće o statistički obrađenim podatcima sadržavati će zbirne podatke o varijablama koje se ispituju kroz upitnik.

Podatci prikupljeni ovim istraživanjem bit će analizirani, te uz odgovarajuće preporuke, predstavljeni u izvješću „Poboljšavanje sigurnog i inkluzivnog okruženja u školama kroz istraživanje o Programu prevencije nasilja i školskog razvojnog planiranje u HNŽ-u“.

 

Poveznica prema anketi za roditelje:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclo1yV3KngUXza1qFGGIg7BDv5E-zhTHb0VJG5tzWhjDxPpg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

 

Poveznica prema anketi za učenike:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScULal5Bj-bZq8OMk8tlWnQBn3zj5p7P4SH2U7K10KxdonCwA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0&gxids=7628

Copyright © 2021. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg