• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

Lutkarska predstava

Dana 4.prosinca 2015.god. U 13:00h u nasoj skoli je Lutkarsko kazaliste Mostar uprizorilo vrlo poucnu i duhovitu kazalisnu predstavu ''Tobija''.

Ucenici su pozorno pratili malog psa Tobija na putu do vaznog saznanja o samom sebi i svi su izvukli pouku koju bi trebali nositi kroz zivot. Mali Tobi je bio nezadovoljan svojim izgledom i bio je zrtva stalnog ismijavanja i zadirkivanja. Jednog dana mu je dosla pseca vila i na njezin upit koju ce mu zelju ispuniti nije znao odgovor i otisao je u zooloski vrt posavjetovati se s ostalim zivotinjama. Svaka mu je zivotinja predlagala ono u cemu je bila najbolja i Tobi nije znao sto mu je ciniti. Na kraju je shvatio da je najljepsi onakav kakav jest. Svi se ponekad pronadjemo u Tobiju, frustrirani smo svojim izgledom, ali bismo trebali imati na umu da nitko nije savrsen, ali i da se ljepota krije u svakom od nas. 

 

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg