• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Obavijest rodteljima i učenicima

Nove emisije za školarce koje se danas emitiraju u pilot tjednu na programu RTV Herceg Bosne u 10:00 sati su 1. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 2. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo), 3. razred (hrvatski jezik, matematika i priroda i društvo) te 5. razred (hrvatski jezik i priroda i društvo)

Raspored za nastavu na daljinu od 6. do 9. razreda možete pronaći na digitalnoj platformi putem linka https://skole.sum.ba/raspored  �� Također Vas obavještavamo da je SUM TV videoteka dostupna na linku https://skole.sum.ba/sumtv �� Reprize su dostupne isti dan od 12:00 sati, dok cijelu arhivu možete pretraživati po razredu i datumu održane emisije  

Program pratite putem zemaljskog signala RTV Herceg Bosne, putem HOME TV-a te na linku ➡️ https://skole.sum.ba/sumtv

Nastavni materijali

Copyright © 2020. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg