• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Obavijest o upisu

Bosna i Hercegovina

Federacija Bosne i Hercegovine

Hercegovačko- neretvanska županjia

Osnovna škola Kardinala Stepinca Neum

Neum 88 390; tel : +387 36  880 170;  tel../fax. : +387 36 880 017; 

 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Neum, 14. travnja  2020. godine

                    Osnovna škola Kardinala Stepinca Neum obavještava roditelje/staratelje djece koja su dorasla za upis u prvi razred osnovne škole, da su obvezni izvršiti prijavu djeteta za upis, sukladno  Zakona o osnovnom odgoju i obrazovanju („Narodne novine HNŽ“, broj 5/00; 4/04; 5/04;  1/14; 7/16;) . 

Obvezni upisnici su djeca rođena od 1. rujna 2013. do 31. kolovoza  2014. godine, odnosno djeca koja su do 1. ožujka 2020. godine navršila pet i pol (5,5) godina života.  

Mjerodavno  Općinsko tijelo uprave, uz pisani zahtjev roditelja/staratelja djeteta i procjenu Povjerenstva za upis djece u prvi razred, može dopustiti početak obveznog  školovanja godinu dana ranije ili kasnije, ako je to u najboljem interesu djeteta. 

Roditelji/staratelji upisnika trebaju popuniti obrazac za prijavu djeteta,  koji se nalazi  na web stranici škole,  te isti dostaviti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 8. svibnja 2020. godine.          

Napomena: Roditelji / staratelji koji nisu u mogućnosti upisati djecu u I. razred  elektronskim putem, mogu to učiniti pozivom na telefonski broj škole 036 884 539 u razdoblju od 20.  do 24. travnja 2020. godine u vremenu od 08:00 do 12: 00 sati.

Roditelji/staratelji djece bit će naknadno obaviješteni o liječničkom pregledu i uvidu u psiho-tjelesnu zrelost djece za polazak u školu.

                  S poštovanjem

                                                                                 Ravnateljica škole

                                                                                   Vera Konjevod

 

Obrazac za prijavu možete preuzeti ovdje

Nastavni materijali

Copyright © 2020. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg