• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Dan škole

Svake godine 20. svibnja obilježavamo Dan škole. I ove godine smo ga s nestrpljenjem iščekivali i obilježili na prigodan način za što su se pobrinuli naši učenici i njihovi učitelji pripremajući  prikladan program kako bi ovaj dan što  veličanstvenije obilježili.

Najveću zahvalu dugujemo našim marljivim učenicima koji su svojim radom i zalaganjem predstavili našu školu na županijskim natjecanjima, a oni su Ana Aurora Matuško, VIII.r. ( I. mjesto – matematika ), Marija Previšić, VIII.r. ( II. mjesto – Glazbeni festival ), Gabriela Previšić, VI.r. (II. mjesto – Sigurno u prometu ) i Maria Katić, V.r. (I. mjesto – matematika ).

Visoke rezultate u znanju pokazali su i učenici koji su osvojili prva mjesta na školskim natjecanjima a oni su : Maria Katić, V.r. (matematika), Lucija Pavlović, VI.r. (matematika), Antonio Konjevod, VIII/d. r. (biologija i matematika), Tia Džono, VII.r. (engleski jezik), Ante Vujnović, VIII.r. (pisanje poezije), Ana Aurora Matuško, VIII.r. (matematika), Doris Obradović, VIII.r. (hrvatski jezik – krasnoslov), Marija Previšić, VIII.r. (glazbena kultura) i Blanka Matić, IV.r. (hrvatski jezik – krasnoslov).

Pohvaljeni su i svi učenici koji su svoje osmogodišnje školovanje završili s odličnim uspjehom  a oni su sljedeći: Doris Putica, Marija Previšić, Tin Raič, Mirna Šutalo, Andrea Kralj, Ivana Prović, Lena Bačić, Ana Vuletić i Ana Aurora Matuško.

Cijenjenom skupu prigodnim rječima obratila se ravnateljica škole Vera Konjevod i podijelila pohvalnice učenicima koji su sve razrede (od I. do VIII. ) završili odličnim uspjehom a učenici generacije Ani Aurori Matuško diplomu i knjigu.

Prigodne knjige dobili su i učenici koji su osvojili prva mjesta iz pojedinih predmeta na školskim natjecanjima. Priredba je protekla u veselom i ugodnom ozračju.

Sve su točke bile zanimljive, a na kraju smo uživali uz naš tradicionalni ples „LINDŽO“.

Copyright © 2021. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg