• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

Prijava

Vremenska prognoza

jextensions

JEDNODNEVNI IZLET 5.RAZREDA NA KORČULU

Učenici 5.razreda naše škole su u ponedjeljak,8.5.2023.,u pratnji svojih učiteljica, Helene Matić i Ines Raič, bili na jednodnevnom izletu na Korčuli,6.po veličini otok u Hrvatskoj.

Krenuli smo u 8:30 s magistrale, gdje nas je dočekao turistički autobus Travel agency Riva-Tours. Na samom početku putovanja prešli smo novoizgrađeni Pelješki most te nastavili vožnju put Orebića.Slijedila je panoramska vožnja brodom ,Orbeić-Korčula.Na izlasku s broda čekala nas je lokalna vodička s kojom smo razgledali staru jezgru(Gradski muzej, Veliki Revelin, Katedralu sv.Marka…)Ručak je organiziran u restoranu Kavana No1,u sklopu SPOTMall,a zatim smo imali slobodno vrijeme(1h). Nakon ovako lijepog druženja,krenuli smo kući puni lijepih dojmova. A kako ne bi sve ostalo samo u sjećanju zabilježeno je fotografijama!

Copyright © 2023. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg