• 1 Konfucije
  Tko ne zna, a ne zna da ne zna, opasan je - izbjegavajte ga! Tko ne zna, a zna da ne zna, dijete je - naučite ga! Tko zna, a ne zna da zna, spava - probudite ga! Tko zna i zna da zna, mudar je - slijedite ga!
 • 2 Pablo Picasso
  Tko želi nešto naučiti, naći će način; tko ne želi, naći će izliku.
 • 3 Anatole France
  Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne.
 • 4 Lucij Anej Seneka
  Ne učimo za školu nego za život
 • 5 Epoktet
  Priroda je čovjeku dala jedan jezik i dva uha da bi dvaput više slušao nego govorio
baner

DAN ŠKOLE

Još je jedna školska godina iza nas. Svi već polako odbrojavamo dane do trenutka kada će školsko zvono utihnuti, a školski hodnici postati prazni.

No, do tada iskoristit ćemo svaki trenutak kako bismo uspješno završili ovu školsku godinu. 

Svečanom priredbom, 21.svibnja 2018.g., proslavili smo svoje dobre uspjehe, predstavili najuspješnije učenike na školskim i  županijskim natjecanjima. Srdačnu dobrodošlicu uputila je ravnateljica škole Vera Konjevod svim nazočnima: predstavnicima Općine,  roditeljima, svim učenicima i učiteljima škole. Pjesma, ples, recitacija, sviranje, pjevanje i dramski izričaj izmjenjivali su se prostorom nove crkvene dvorane. Najviše razloga za veselje imao je Antonio Konjevod, koji je proglašen učenikom generacije za odlično učenje i uzorno vladanje tijekom devetogodišnjeg školovanja.

Copyright © 2021. OPENMINT Rights Reserved.


Facebook twitter flicker skype youtube digg