foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Danas, 29. svibnja, u prostorijama Općine Neum, upriličen je prijem načelnika Dragana Jurkovića za učenike koji su svih devet razreda prošli odličnim uspjehom . Već tradicionalno, po završetku školske godine načelnik organizira ovaj svečani prijem kako bi najboljim učenicima čestitao na ovom izvrsnom uspjehu koji su do sada postigli. Čak je dvanaest učenika ove generacije postiglo tako izniman uspjeh.To su: Kristina Krešić, Dorotea Glavinić, Lea Maslać, Barbara Matuško,Lucija Vuletić, Mario Glavinić, Marko Knežević, Ivana Matić, Marija Matuško, Ana Pavlović, Josip Pavlović Antonio Batinović, ujedno i učenik generacije šk.2023./2024.godine.
U svojem obraćanju načelnik Jurković je našim odlikašima poručio:“Pred vama su izazovni trenutci gdje birate svoje životne puteve. Svjestan da je za vas to velika stvar, želim vam sreću pri odabiru ispravnog puta i da vas prati dosadašnja volja i upornost, kako bi ste ostvarili što bolje uspjehe u daljnjem školovanju i općenito u životu. Potrudite se ostati sebi dosljedni, ma gdje bili i što radili, i dalje budite ponos svojih roditelja, ali i cijele lokalne zajednice, baš kao i do sada.”
Čestitao je i nazočnim razrednicama Antoniji Mustapić i Zdravki Maslać kao i ravnateljici Zorici Sentić, koji su dali svoj doprinos njihovom uspjehu. Zahvalio im je na njihovom predanom radu iz dana u dan. Za kraj je svim učenicima podijelio knjige s posvetom, kao simboličan dar i priznanje za njihov trud i rad kroz dosadašnje školovanje.
U ime učenika se obratio Antonio Batinović, učenik generacije školske 2023./2024.godine, koji je u ime svojih kolega zahvalio načelniku na ovom prijemu i uručenome poklonu.Ravnateljica škole zahvalila se na prijemu , poticajnim riječima i stalnoj potpori koju Općina Neum pruža našoj školi.Izrazila je uvjerenje da će danas nagrađeni učenici nastaviti predano raditi, biti uporni i vrijedni i boriti se za ostvarenje svojih snova, a pri tome ne zaboraviti mjesto iz kojega su potekli.